цена 600.00 лв. с ДДС

За нас

en

 „ Фриго-Хим „ ЕООД е създадена през 2002 г.

 Основна дейност на фирмата е внос, износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна, климатична и авто-климатична техника.

 

През 2004 г. с цел разширяване дейността си, „Фриго-Хим“ ЕООД изгражда база на собствен терен от 4 дка,  с която гарантира достатъчна складова наличност и богат асортимент.

 

   В следствие на  добрата пазарна реализация и подкрепата на производителите,  се реализират доставки и  за партньори извън рамките на страната.

 

   Обектът на фирмата в Бургас от 2007 г. осигурява резервни части и консумативи, за нуждите на южното Черноморие.

   През 2008 г.  „Фриго-Хим“ ЕООД инвестира в изграждането на собствена станция за зареждане и бутилиране на хладилни газове, съгласно новите изисквания и регламенти на Европейския съюз.

 От 2013 г. работи складовата ни база в гр. Варна. Всички клиенти от Североизточна България, ще могат да разчитат на перфектно обслужване и отлични цени.

 Екипът на „Фриго-Хим“ ЕООД се ръководи от желанието да задоволи изискванията на своите клиенти и да предлага висококачествени продукти, като бъде винаги актуален с ценова политика.

 

 Успехът на нашите клиенти и партньори е и наш успех. Активно сътрудничество, взаимно доверие и бързи решения са в основата на добрата съвместна работа.

 

 

Основна дейност на фирма  "Фриго-Хим" ЕООД е внос ,износ и търговия на едро и дребно на консумативи и компоненти за хладилна , климатична и авто-климатична техника - хладилни компресори и климатични компресори, части за автоклиматици, медна тръба и много други.

Контакти